joi, 5 august 2010

un altfel de dictionar

Cartofi pai="nutret"...in gastronomie; Cas=adolescenta branzei; Fasole batuta=icre vegetale; Garnitura=felul doi cu ...bonificatie; Placinta=ruda de la tara a...prajiturii; Porumb fiert=mamaliga...nemacinata; Suc de rosii=lacrimile bulionului;Svaiter=produs de la care se consuma marginile...gaurilor;TEL=batator gastronomic;Tort=trajitura cu gabarit depasit.

9 comentarii :

  1. sper sa va placa si sa comentati ....

    RăspundețiȘtergere
  2. pai sa scriu un comentariu?dar acum imi e putin foame.ne mai auzim maine.noapte faina.

    RăspundețiȘtergere
  3. la desert nu merge ,,o prajitura cu cireasa in varf,,?ar fi un desert super.mi-ar place si mie.pe curand.pa

    RăspundețiȘtergere
  4. astept sa se coaca din nou ciresele.e mai nasol daca se strica prajitura,ca pe urma nu o mai vrea nimeni.ha ha ha

    RăspundețiȘtergere
  5. daaaa sa tot inveti asa.si eu am facut in total 8 clase cu tot cu cancelaria si cu sala de sport.ca restul erau ocupate de altii.mai cunosc pe cineva pe care il ducea in sac la scoala pt ca ai era frica de invatator.si a facut o singura clasa dar pe dinafara.misto nu?ha ha ha

    RăspundețiȘtergere
  6. stefy,dar tu cate clase ai facute?multe

    RăspundețiȘtergere
  7. am fost pe aici.am crezut ca s-a indurat careva sa mai comenteze ceva pe aici.dar nimic..,,prietenii,, astia......

    RăspundețiȘtergere
  8. am din ce in ce mai multi comentatori.nu pot sa mai citesc atitea comentarii

    RăspundețiȘtergere
  9. Super postarea cu dicționarul!!!!Am râs copios!!!! Mai vreau chestii de genu'!!!!

    RăspundețiȘtergere